Pobytové balíčky

Amálka u Řípu

Straškov-Vodochody

Ubytování pod Řípem, u Roudnice nad Labem


Rodinný Hotel Amálka u Řípu nabízí ubytování v klidném prostředí malebné vesničky Straškov-Vodochody jen 7 km od Roudnice nad Labem. Hotel, který prošel kompletní renovací, je vybudovaný z tradičního hostince z 19. století a dodnes si zachovává svou jedinečnou atmosféru. 

Amálka u Řípu nabízí komfortní ubytování v jednadvaceti stylově zařízených pokojích. Součástí ubytování jsou i výborné bufetové snídaně. Hosté mohou využít širokou nabídky sportovních i relaxačních služeb pro pořádný odpočinek i aktivní dovolenou. K dipozici mají také bezplatné parkování v areálu hotelu, nabíječky pro elektro automobily a internetové Wi-Fi připojení.

Tento rodinný podnik disponuje bazénem s vířivkou, několika druhy sauny i odpočívárnou se solnou stěnou. Pro dokonalou relaxaci mohou hosté využít masážní křeslo nebo si vybrat ze široké nabídky masáží. K aktivnímu odpočinku je v areálu hotelu k dispozici víceúčelová sportovní hala a tenisové kurty.

Hosté mohou posedět v baru či pivnici. Pro pořádání firemních či společenských akcí je možné si pronajmout salonek nebo multifunkční halu. Stylová stodola je využívána především pro svatební hostiny, ale i další společenské události. Pravidelně jsou v Amálce u Řípu pořádány speciální akce jako např. grilování, sportovní turnaje apod.  

Jestliže hledáte vhodné místo pro aktivní relax, jste na správném místě! Amálka u Řípu nabízí ideální zázemí pro každého!